Thuisinvastgoed

Laatst bijgewerkt op 11-10-2023

 1. Acceptatie van de Voorwaarden Door gebruik te maken van de diensten en producten van Thuisinvastgoed, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze producten of diensten gebruikt.
 2. Diensten en Producten Thuisinvastgoed biedt de volgende diensten en producten aan, zoals beschreven op onze website en in overeenstemming met de geldende offertes of bestellingen.
 3. Intellectueel Eigendom Alle inhoud en materialen op de website van Thuisinvastgoed, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, en software, zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten en mogen niet worden gereproduceerd, verspreid of gebruikt zonder schriftelijke toestemming.
 4. Aansprakelijkheid Thuisinvastgoed is niet aansprakelijk voor verlies, schade of ongemakken die voortvloeien uit het gebruik van onze diensten of producten, tenzij anders is overeengekomen in een afzonderlijk contract.
 5. Privacy en Gegevensbescherming Thuisinvastgoed verzamelt en verwerkt persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid, dat beschikbaar is op onze website.
 6. Wijzigingen in de Voorwaarden Thuisinvastgoed behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden worden van kracht na publicatie op onze website.
 7. Toepasselijk recht en Geschillenbeslechting Deze voorwaarden vallen onder de wetten van Nederland en alle geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Amsterdam.
 8. Contactgegevens Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot deze algemene voorwaarden, kun je contact met ons opnemen via:
  Adres: Piraeusplein 39, 1019 NM Amsterdam
  Tel: 020 – 420 4206
  E-mail: info@thuisinvastgoed.nl

Bedankt voor het vertrouwen in Thuisinvastgoed! Wij waarderen je als klant en streven ernaar om je de best mogelijke service te bieden.

(This is a placeholder and thus not final)