Ervaar het verschil tussen een woning in de verkoop nemen en een woning verkopen

De 6 beloftes van Thuis in Vastgoed makelaardij

  • Maximale aandacht en alle denkbare tijd
  • Een up-to-date kennisniveau
  • State-of-the-art werkprocessen
  • Volledige transparantie
  • Creativiteit en inlevingsvermogen
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en accuratesse

Maximale aandacht en alle denkbare tijd

Zou je je kind liever in een klas van 40 kinderen stoppen of in een van 20? Thuis in Vastgoed makelaardij is geen volume-speler. Bewust niet. Bij ons kantoor hangen nooit meer dan 30 objecten in de etalage; 15 woningen per NVM-makelaar. Da’s meer dan genoeg. Wij willen de verkopers aandacht geven. Voor, tijdens en na de transactie. Dat kost nou eenmaal tijd. Veel tijd. En dat leidt tot hoge waarderingen. Benieuwd naar de meest recente?

Een up-to-date kennisniveau

Samen ruim 40 jaar ervaring in Amsterdam e.o. en sinds 2005 op eigen benen. De NVM-makelaars van Thuis in Vastgoed hebben inmiddels aardig wat kilometers op de teller. Vrijwel elk type woning in nagenoeg iedere buurt is wel eens voorbij gekomen. Noem ons daarom gerust ervaren makelaars. Makelaars met passie voor Amsterdam en voor het vak van makelaar/taxateur.

State-of-the-art werkprocessen

Om over een hekje te springen moet je een aanloop nemen. Het verkopen van een huis is nou eenmaal wat anders dan het verkopen van een bos bloemen. De belangen zijn groot. De spanning is voelbaar. Het gehele proces moet soepel en zonder fouten doorlopen worden. Van de in verkoopname tot de sleuteloverdracht. Dat vraagt een degelijke, grondige aanpak. Bij ons geen start verkoop, zonder een compleet (digitaal) dossier. Zodat we de koper van je woning van alle relevante informatie kunnen voorzien. En hij of zij dus een zorgvuldige afweging kan maken. Zonder reparatiewerk achteraf. Zonder dat we je tijdens het proces hoeven lastig te vallen met allerlei aanvullende vragen.

Volledige transparantie

De grote mythe van onze tijd is dat technologie communicatie is. Natuurlijk, ook via ons kantoor kun je realtime de ontwikkelingen rondom de woning 24/7 digitaal inzien. De statistieken vliegen je om de oren. Maar dat is niet wat je (alleen) interesseert. Je wilt vanuit de mond van de makelaar weten hoe het met de verkoop gaat. Vandaar ook dat wij je na afloop van iedere bezichtiging informeren. Gewoon via de telefoon. En staat de woning onverhoopt wat langer te koop, dan plannen wij op regelmatige basis een service-gesprek met je in. Eventueel kan de koers dan bijgesteld worden. Maar vaak is dat niet eens nodig. En blijkt onze aanpak wel degelijk succesvol. Ook na een tijdje.

Creativiteit en inlevingsvermogen

Argumentatie doet een beroep op het verstand, presentatie op het gevoel. Een huis kopen is een overwegend gevoelsmatige aangelegenheid. De eerste indruk telt. Daarmee houden wij rekening bij de presentatie van de woning. Je verkoopt je huis en niet je thuis. Wij geven er daarom ook de voorkeur aan om de woning (te laten) stylen. Pas daarna de fotografie, de fimlpjes, de plattegronden en het meet-certificaat. Direct gevolgd door een uitgebreide “presence” op alle denkbare socials, maar onderschat ook de kracht van het te koop bord niet. Die plakken wij natuurlijk ook even op. Ook hiervoor geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is.

Verantwoordelijkheidsgevoel en accuratesse

Of er nou sprake is van een kopers- of een verkopersmarkt, het verkopen van een woning blijft een spannende aangelegenheid. Het proces moet zorgvuldig verlopen. Verrassingen moeten worden uitgesloten; de belangen zijn groot. Dat vraagt commerciële kwaliteiten, maar zeker ook de nodige accuratesse. Bij Thuis in Vastgoed, wordt elke lead binnen 8 uur opgevolgd. Elk bod wordt direct overgebracht en besproken. Wij rusten niet tot de handtekeningen zijn gezet en de termijnen verstreken.